Club de Vara

Club de Vara

CLUB DE VARA ELISA Playground

ELISA Playground organizeaza CLUB DE VARA pentru copii isteti, frumosi si talentati. Incepand cu data de 19 iunie 2017 ora 08:30 va asteptam cu drag la sediul ELISA Playground (Str. Lucacesti, nr. 19A, etaj 1, sector 6) pentru a face impreuna lucruri inedite pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.
Pentru înscrierile de până la 03.06.2017 se aplică o reducere de 10 %.
Va invităm să vă înscrieti pană la data de 15 iunie 2017 la Tel: 0751.267.555
La Clubul de Vara ELISA Playground tot ceea ce vor invata copiii va fi din joaca, pentru a simti ca e vacanta si nu ca sunt constransi de un regulament strict, ca la scoala.
Lucrurile frumoase pe care le vom face cu copiii pe perioada vacantei de vara ii va ajuta sa comunice altfel, sa fie creativi, sa se autodepaseasca. Socializam, legam prietenii noi si ne distram impreuna, copiii vor fi fericiti si multumiti.
Atelierele de creatie le vor spori creativitatea. Concursurile pe care le vom organiza ii vor ajuta sa isi depaseasca emotiile si totodata sa fie competitivi. Creativitatea, atentia si dibacia sunt cele trei ingrediente principale in dezvoltarea armonioasa a copiilor. Simtul estetic, atentia la detalii, toleranta, cat si abilitatile individuale trebuie explorate inca din copilarie. ELISA Playground va pune la dispozitie o serie de ateliere prin care cei mici isi pot exersa in voie iscusinta si potentialul individual.
Copiii au nevoie sa simta ca vacanta e vacanta. Altfel spus daca optati sa va trimiteti copilul la Clubul de Vara ELISA Playground, se va simti ca acasa iar la sfarsitul verii va avea ce sa le povesteasca prietenilor.
Reinventam utilitatea obiectelor, ne responsabilizam, devenim creativi, protejam natura, invatam sa pictam si descoperim arta imbinarii culorilor.

· Loc de joaca spatios pentru copii
· Karaoke
· Cursuri de dans
· Efectuarea temelor de vacanta sub indrumarea si supravegherea unui cadru didactic;
· Limba Engleza (2sedinte/ saptamana);
· Limba Spaniola (1sedinta/saptamana);
· Curs de bune maniere
· Gradinarit
· Atelier de lectura;
· Atelier de creatie (pictura, desen);
· Jocuri educative
· Concursuri inedite
· Cinema in clasa (film pt copii, documentare si animatii tematice)
· Muzica
· Gimnastica

Interval orar – 08:30 – 13:30 Cost 700 lei/ lună

· Mic dejun; Pranz; Gustare =15lei/zi se plateste separat de taxa

Conform normelor sanitare, este interzisa aducerea in institutie a unor alimente neinsotite de un aviz de insotire a marfii. Asadar, in afara preparatelor furnizate de firma de catering cu care colaboram, nu avem voie sa depozitam nimic altceva.
In cazul in care doriti sa va aduceti copilul la o alta ora decat cea de incepere a programului, o puteti face pana la ora 10:30.
Taxe Club de Vară
Program: Luni-Vineri
Interval orar – 08:00 -13:30 cost 700 lei/ lună, 175lei/saptamana, 35 lei/ zi (5h)
Incepand cu ora 13:30 se deschide locul de joaca si copiii pot ramane in continuare pana la ora inchiderii. Preturile locului de joaca Elisa Playground sunt:
Luni-Joi 10lei/ora; 20lei/ 2 ore, 25lei/3 ore sau mai multe.
Vineri-Duminica 15lei/ora, 25lei/2 ore, 35 lei/3ore sau mai multe.
Pentru înscrierile de până la 03.06.2017 se aplică o reducere de 10 %.
Va invitam sa va inscrieti pana la data de 15 iunie 2017 !!
Daca nu se vor strange suficienti copii Clubul de Vara NU se va mai tine.
Asadar, daca va hotarati sa faceti parte din programul nostru va rugam sa faceti confirmari ferme la numarul de telefon 0751.267.555. Pentru inscriere se achita un avans de 100lei.

Inscrie-te acum! Pentru rezervari sunati la 0731.956.414,0751.267.555 sau folositi adresa de email contact@elisaplayground.ro cu subiectul Club de Vara.

Detalii si infromatii veti putea gasi si pe facebook:

https://www.facebook.com/events

Va multumim,
Echipa ELISA Playground

  • Contact